auto belettering
of
Carwrappen

Volg ons op

uw voertuig laten beplakken ?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres

David van Ouwerkerk

Ervaring als Signmaker

Mijn interesse in de Sign branche begon al op vrij jonge leeftijd.Als kleine jongen ging ik al graag mijn oom helpen bij zijn reclame bedrijf.Ik keek toen met verwondering mee hoe mijn tante een auto plakte of hoe mijn oom een geveltekst aan het voorbereiden was.Op de middelbare school ben ik de opleiding Grafimedia gaan doen, waar ik vaak dingen moest ontwerpen in Illustrator. Ook kleding persen kwam aan bod, net zoals het voorbereiden van stickers.Na een aantal jaren heb ik er voor gekozen om de All Round Signmaker opleiding te gaan doen.Ik heb er toen voor gekozen om een BBL/opleiding te gaan doen.Dat houdt in dat je 4 dagen werkt en 1 dag naar school gaat.Dit leek mij de beste keuze, aangezien je dit vak toch het best leert in de praktijk, en niet op een computer scherm.In de drie jaar van deze opleiding ben ik werkend geweest bij twee verschillende bedrijven.Na het behalen van deze opleiding ben ik gaan werken bij het bedrijf waar ik mijn opleiding heb afgerond. Hier heb ik in totaal 5 jaar full/time gewerkt, waar ik een mooi portfolio heb kunnen opbouwen, van productie draaien, carwrappen, auto beletteren tot aan paint-protection folie. Deze werkzaamheden heb ik daar elke dag verricht. Toen was ik klaar voor de volgende stap.Mijn oom, die al 27 jaar werkend is in de Sign branche, vroeg of ik bij hem wou komen werken,die keuze was snel gemaakt.Samen kunnen we al onze passie in het bedrijf stoppen, en zo ook de beste kwaliteit leveren.En dat is ook wat wij dagelijks doen.

gewerkt bij :

"we leveren altijd kwaliteit"

maar wat kunnen wij allemaal ?

IMG_3505

auto belettering

Heeft u een nieuw logo? Of een nieuwe frisse huisstijl dat beletterd moet worden op uw voertuig? Bij ons is bijna alles mogelijk.

thumbnail_20201102_204557

car wrappen

Het inpakken van voertuigen met vinyl zoals auto's, vrachtwagens, scooters ed. Hier gebruiken wij meestal 3M, Avery of Inozetek folie voor, wat zorgt voor het beste eindresultaat.

20200415_133028

Chrome-delete

Met het ontchromen van uw auto kan u makkelijk de hele look veranderen. vaak ziet het er net wat stoerder uit.

normal_wide_A_klasse_AMG_striping_SAS

striping

Een sportieve auto heeft vaak striping, veel auto's worden hier ook mee geleverd.

Er is erg veel mogelijk, striping op de zijkant of op uw dak? laat het ons weten !

20210414_152756

Paint-protection film

Wij noemen het zelf altijd "wonder folie". Het beschermd uw voertuig tegen steenslag of schade en is na het aanbrengen bijna niet meer zichtbaar. Het is beschikbaar in glans, mat en zwarte folie. Bent u geïntresseerd? Wij leggen u met alle liefde alle details uit.

thumbnail_20210806_105019

ramen blinderen

Ramen blinderen kan met talloze verschillende folies, elke folie heeft weer zijn eigen donkerheidsgraat. Vaak gebruiken we hier zwarte folie voor die het raam wat donkerder maakt. Heeft u vragen, dan kunnen we altijd even langskomen om de situatie te bekijken.

thumbnail_20201102_204513

interieur wrappen

Aangezien u waarschijnlijk heel wat uurtjes in uw auto doorbrengt, is het wel leuk als de binnenkant ook mooi is. Vaak word hier Carbon folie voor gebruikt. Maar natuurlijk is er van alles mogelijk.

20210211_143000

full-color prints

Met Full-color Prints kunt u van alles afbeelden. Bestanden kunnen worden aangeleverd, of als u zelf een foto met goede kwaliteit heeft kunnen we die ook gebruiken.

Vraag naar de details.

"we doen het goed of we doen het niet"

voordelen

Honderden tevreden klanten

In al die jaren hebben we al heel veel klanten blij gemaakt. Bent u de volgende ? 

tijd besparen?

chat met ons via de chat functie rechts onder in het scherm.

Weet u al precies wat u wilt ?