auto belettering
of
Carwrappen

Volg ons op

uw voertuig laten beplakken ?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres

David van Ouwerkerk

Ervaring als Signmaker

Mijn interesse in de Sign branche begon al op vrij jonge leeftijd.Als kleine jongen ging ik al graag mijn oom helpen bij zijn reclame bedrijf.Ik keek toen met verwondering mee hoe mijn tante een auto plakte of hoe mijn oom een geveltekst aan het voorbereiden was.Op de middelbare school ben ik de opleiding Grafimedia gaan doen, waar ik vaak dingen moest ontwerpen in Illustrator. Ook kleding bedrukken kwam aan bod, net zoals het voorbereiden van stickers.Na een aantal jaren heb ik er voor gekozen om de opleiding Allround Signmaker te gaan doen.Ik koos toen voor een BBL/opleiding.Dat houdt in dat je 4 dagen werkt en 1 dag naar school gaat.Dit leek mij de beste keuze, aangezien je dit vak toch het best leert in de praktijk, en niet achter een computer scherm.Tijdens deze opleiding ben ik werkend geweest bij twee verschillende bedrijven.Na het behalen van deze opleiding ben ik gaan werken bij het bedrijf waar ik mijn opleiding heb afgerond. Hier heb ik in totaal 5 jaar full/time gewerkt, waar ik een mooi portfolio heb kunnen opbouwen. Van productie draaien tot aan carwrappen, auto beletteren en paint-protection folie. Toen was ik klaar voor de volgende stap.Mijn oom, die al 27 jaar werkend is in de Sign branche, vroeg of ik bij hem wou komen werken,die keuze was snel gemaakt.Samen kunnen we al onze passie in het bedrijf stoppen, en ook de beste kwaliteit leveren. Zo doen we ons uiterste best om te zorgen dat we een project tevreden kunnen afsluiten. 

gewerkt bij :

"we leveren altijd kwaliteit"

maar wat kunnen wij allemaal ?

IMG_3505

auto belettering

Heeft u een nieuw logo? Of een nieuwe frisse huisstijl dat beletterd moet worden op uw voertuig? Bij ons is bijna alles mogelijk.

20210808_160358

car wrappen

Het inpakken van voertuigen met vinyl zoals auto's, vrachtwagens, scooters ed. Hier gebruiken wij meestal 3M, Avery of Inozetek folie voor, wat zorgt voor het beste eindresultaat.

20200415_133028

Chrome-delete

Met het ontchromen van uw auto kan u makkelijk de hele look veranderen. vaak ziet het er net wat stoerder uit.

IMG-20210520-WA0004

Boten wrappen

Boten wrappen? Vaak worden we verbaasd aangekeken als we vertellen dat dit ook kan. Het is wel uiterst belangrijk dat dit goed gebeurd. Het mooie hier van is dat er van alles mogelijk is. Een kleur verloop of uw logo met naam op uw boot is allemaal mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

losse onderdelen

Bijvoorbeeld uw dak, spiegels of uw spoiler kunnen ook gewrapt worden. Dit zorgt vaak voor een sportief uiterlijk en kan ook nog eens schade voorkomen.

normal_wide_A_klasse_AMG_striping_SAS

striping

Een sportieve auto heeft vaak striping, veel auto's worden hier ook mee geleverd.

Er is erg veel mogelijk, striping op de zijkant of op uw dak? laat het ons weten !

20210414_152756

Paint-protection film

Wij noemen het zelf altijd "wonder folie". Het beschermd uw voertuig tegen steenslag of schade en is na het aanbrengen bijna niet meer zichtbaar. Het is beschikbaar in glans, mat en zwarte folie. Bent u geïntresseerd? Wij leggen u met alle liefde alle details uit.

thumbnail_20210806_105019

ramen blinderen

Ramen blinderen kan met talloze verschillende folies, elke folie heeft weer zijn eigen donkerheidsgraat. Vaak gebruiken we hier zwarte folie voor die het raam wat donkerder maakt. Heeft u vragen, dan kunnen we altijd even langskomen om de situatie te bekijken.

20201003_140912

interieur wrappen

Aangezien u waarschijnlijk heel wat uurtjes in uw auto doorbrengt, is het wel leuk als de binnenkant ook mooi is. Vaak word hier Carbon folie voor gebruikt. Maar natuurlijk is er van alles mogelijk.

20210211_143000

full-color prints

Met Full-color Prints kunt u van alles afbeelden. Bestanden kunnen worden aangeleverd, of als u zelf een foto met goede kwaliteit heeft kunnen we die ook gebruiken.

Vraag naar de details.

20220901_163757

Een bijzondere kleur

Wilt u een originele kleur of gewoon graag iets wat je niet vaak ziet? Vraag dan naar gerust om advies en stuur ons een bericht via de mail of via onze soicials.

"we doen het goed of we doen het niet"

veel gestelde vragen

Nee, als het voertuig goed gespoten is kan je hem zo vaak wrappen als je wilt zonder dat er schade op de lak komt. 

Zeker, bij ons krijg je altijd een jaar garantie op het gewrapte voertuig. Wij gaan hier dan wel van uit dat er normaal mee om is gegaan. Het is altijd het beste om het voertuig met de hand te wassen. 

 Het wrappen is niet iets wat je zo maar leert, We adviseren daarom ook om het een vakman/vrouw te laten doen. 

De wrap  folie die wij gebruiken heeft een harde toplaag wat er voor zorgt dat het niet zo maar kapot gaat. Zo lang je het geplakte onderdeel het zelfde behandeld als een lak hoeft u zich niet druk te maken. 

Folie verwijderen

Het verwijderen van

uw gewrapte voertuig

Zoals je hier naast kan zien is het vrij makkelijk om de folie weer te verwijderen na het plakken. Je hoeft alleen de folie warm te maken. makkelijker. PAS OP ! maak het voertuig niet te warm want dan kan u de lak beschadigen. 

Natuurlijk is het verstandig om ons om advies te vragen of de folie te laten verwijderen door onze vakmannen. 

Wormerveer

Na het verwijderen kunnen er lijmresten achterblijven. Dit is makkelijk weg te poetsen met ontvetter.

voordelen van uw voertuig beplakken

Honderden tevreden klanten

In al die jaren hebben we al heel veel klanten blij gemaakt. Bent u de volgende ? 

tijd besparen?

chat met ons via de chat functie rechts onder in het scherm.

Weet u al precies wat u wilt ?