Laat uw ramen plakken !

Op deze pagina is alle informatie te vinden over de verschillende raamfolies.

MOGELIJK WEER TE VERIJDEREN

Mocht u de folie weer van de ramen af willen hebben, dan is dat mogelijk! Informeer u over de werkwijze.

TALLOZE VOORDELEN

Raamfolie heeft talloze voordelen! Het kan er namelijk voor zorgen dat u meer privacy krijgt of dat het minder warm wordt bij u binnen.

PREMIUM FOLIE

Er zijn ontelbaar soorten folies, zoals inbraak beveiligde folie, zonwerende folie of spiegelfolie. Alles heeft zo zijn prijsklasse en kwaliteit.

wat voor folies zijn er ?

ONE-WAY VISION

Er zijn verschillende varianten van de one-way vision folie. Het is bij deze folie bijvoorbeeld mogelijk om er een foto of een afbeelding op te printen.
De belangrijkste eigenschap van de folie is dat je maar één kant op kan kijken als het raam geplakt is. Dat is mogelijk omdat er hele kleine gaatjes in de folie zitten.

Op de afbeelding hiernaast kan je dus niet naar binnen kijken, maar wel naar buiten.

 

printbare raamfolies

Net zoals dat je op de one-way vision folie foto’s en afbeeldingen kan printen, kan je dat ook op full-color prints.

Het verschil tussen deze twee is dat je bij een full-color print niet door de sticker heen kan kijken. Je zou dan voor een grijze, zwarte of witte lijmlaag kunnen kiezen. Deze is dan aan de andere kant van het raam te zien.

spiegelfolie

Spiegel folie is een soort blindeer folie die aan één kant een spiegelkant heeft. Deze folie wordt altijd aan de buitenkant geplakt en is goed geschikt voor kantoor ruimtes.

Je zou het natuurlijk ook kunnen gebruiken om andere ruimtes af te schermen, zodat je spullen niet gelijk zichtbaar zijn.

Het fijne van de folie is dat het zonwerend is, dus uw ruimte binnen minder snel warm wordt.

Blindeerfolie

Blindeerfolie is eigenlijk gemaakt om uw raam te verduisteren.
De folie is beschikbaar in verschillende kleuren, vaak met een zwart, grijze of bronze tint.

Ook kunnen de folies in verschillende donkerheidsgraten besteld worden. Dus je zou een folie kunnen bestellen waar je heel goed of juist bijna niet doorheen kan kijken.

heeft u er last van dat uw warmte erg warm wordt in de winter? Hiervoor is een speciale folie ontwikkeld die ervoor zorgt dat de tempratuur een stuk lager blijft.

 

Etched-glass folie

Deze folie is een van de meest gekozen folies voor bijvoorbeeld winkels, kantoren, tussenruimtes etc. Het zorgt ervoor dat je niet door de folie heen kan kijken, maar dat er wel genoeg licht doorgelaten wordt. Zo wordt de ruimte niet gelijk helemaal donker. 

Het is mogelijk om lijnen of teksten uit de folie te snijden. Dit zorgt ervoor dat je niet door de folie heen kan kijken, behalve op de plek waar het figuur is uitgesneden.

Wilt u een persoonlijk ontwerp?
Kijk dan onder op deze pagina voor meer informatie.

Inbraak beveiligde folie

Inbraak beveiligde folie is een transparante folie dat je vrijwel niet kan zien als het geplakt is. Het beschermd uw ruimte tegen inbrekers.

De folie zorgt er voor dat wanneer er bijvoorbeeld een steen tegen uw raam wordt gegooid, het raam niet alle kanten op breekt. Het gebroken glas blijft dan op zijn plek zitten. Daardoor kunnen de inbrekers nog steeds niet naar binnen.

 

Bent u er al over uit welke folie voor u geschikt is ?

Het is natuurlijk lastig om te kiezen welke soort folie u op uw raam wilt hebben. Er is namelijk erg veel keuze.
Onze vakmannen/vrouwen staan 24/7 voor u klaar om u advies te geven.
Neem makkelijk contact met ons op door op de onderstaande link te klikken.

Meer informatie ?

Lees het hieronder 

Het is natuurlijk niet fijn als mensen die langs u woning lopen door uw deur naar binnen kunnen kijken. 

 Daarom is het handig om uw voordeur te laten beplakken met Etched-glass folie. Hier kan ook een mooi figuur of een tekst uitgesneden worden. Let op: Je kan kijken door het gedeelte wat uitgesneden wordt, zoals bij de  ‘Welkom’ op de deur hier links. 

Het kan zijn dat de voorkant van uw woning of kantoor erg open is. Hier is blinderen een goede oplossing voor. Zo kan niemand zomaar naar binnen kijken. 

De folie zorgt er wel voor dat de ruimte binnen iets donkerder word. Natuurlijk zijn er verschillende soorten donkerheidsgraden. Informeer u hierover. 

.

Volg ons op

7 dagen per week bereikbaar

Heeft u vragen?
aarzel niet!
neem contact met ons op