Services

Gevel reclame

Voor ons is geen geveltekst te groot of te gek. Met 27 jaar ervaring zorgen wij dat uw wens werkelijkheid wordt.

Zuilen

Reclame op een zijl? Bijvoorbeeld naast de snelweg zodat duizenden mensen uw reclame zien? Wij realiseren het voor u.

Vlaggen

Een banner voor uw bedrijf of een vlaggenmast naast uw pand? Laat uw bedrijf extra opvallen. Wij kunnen ze voor u plaatsen of leveren.

Bewegwijzering

Bent u wel eens de weg kwijt? Door bewegwijzering te plaatsen zorgen wij er voor dat u nooit meer verdwaald raakt. Reclameborden/parkeerborden zijn natuurlijk ook mogelijk.

Interieur wrappen

Het zou u misschien verbazen, maar zelfs de buitenmuur van uw huis is te wrappen. Net zoals uw tafel, vloer, keuken, deuren etc. Hier wordt speciale folie voor gebruikt dat extra dik is en goed hecht aan de ondergrond. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten prints.
Vraag naar de details.

Spandoeken

Een spandoek met frame is een mooie oplossing voor uw reclame. Het is vaak goedkoper dan gevelreclame en er zijn talloze verschillende opties.
Vraag naar de details.

Paint protection film

Wij noemen het zelf altijd "wonder folie". Het beschermd uw voertuig tegen steenslag of schade en is na het aanbrengen bijna niet meer zichtbaar. Het is beschikbaar in glans, mat en zwarte folie. Bent u geïntresseerd? Wij leggen u met alle liefde alle details uit.

Belettering

Heeft u een nieuw logo? Of een nieuwe frisse huisstijl dat beletterd moet worden op uw voertuig? Bij ons is bijna alles mogelijk.

carwrappen

Het inpakken van voertuigen met vinyl zoals auto's, vrachtwagens, scooters ed. Hier gebruiken wij meestal 3M, Avery of Inozetek folie voor, wat zorgt voor het beste eindresultaat.

Color prints

Met Color Prints kunt u van alles afbeelden. Zo kunt u bijvoorbeeld een wand beplakken, een bakwagen of een raam. Bestanden kunnen worden aangeleverd, of als u zelf een foto met goede kwaliteit heeft kunnen we die ook gebruiken.

Vraag naar de details.

Etched-glass folie

Etched glass folie is folie voor op ramen dat zorgt voor een luxe uitstraling en brengt overigens ook meer privacy. U kunt er patronen uit laten snijden. Het mooie van de folie is dat het ook nog wat licht door laat, zodat de kamer niet helemaal donker wordt.

Ramen blinderen

Ramen blinderen kan met talloze verschillende folies. Er is bijvoorbeeld spiegelfolie, dit zorgt dat je totaal niet meer naar binnen kunt kijken met daglicht. Of bijvoorbeeld zwarte folie die het raam alleen wat donkerder maakt. Heeft u vragen, dan kunnen we altijd even langskomen om de situatie te bekijken.

Bedrijfskleding

Wilt u uw kleding laten bedrukken of borduren? Vraag bij ons een offerte aan.

Logo's ontwerpen

Een nieuw logo of huisstijl nodig? Heeft u zelf al een idee? Of bent u totaal inspiratieloos? Samen komen we er wel uit.

Volg ons op

"makkelijk en snel zoeken"

er is Meer informatie te vinden over

Gevel reclames

Wat is er allemaal mogelijk ? Wij leggen het u uit.

Ramen plakken

Een brede uitleg over wat er allemaal kan als het gaat om ramen plakken.

Auto beletteringen

Een gedetailleerde uitleg over de opties die er zijn binnen het beletteren.

Interieur en Kozijnen

Laat u verbazen over de verschillende mogelijkheden.