de toekomst

wat zijn onze plannen ?

We gaan samenwerken met

Over skyline

Skyline Reclame is een ervaren reclamebedrijf dat in 2007 is voortgekomen uit Skyline lichtreclame. Deze laatste richtte zich de afgelopen decennia op neon en de meer oorspronkelijke toepassingen van gevelreclame. Het was nog de tijd van glasblazers en reclameschilders en de folie werd nog met de hand gesneden.

Met al ruim 15 jaar ervaring in de reclamewereld hebben zij een mooie naam kunnen opbouwen. Skyline staat daarom ook bekend om hun aandacht naar de klant en hun productkennis. All Round Reclame en Montage werkt natuurlijk niet voor niks al 10 jaar samen met Skyline, in deze tijd hebben de twee bedrijven veel problemen opgelost en samen veel klussen samen afgerond.

Helaas heeft de oprichter van Skyline reclame (Hans Nijpels) de leeftijd bereikt dat hij met pensioen kan gaan. Maar gelijk stoppen zit niet in de aard van onze vakman.

 Daarom zou Hans het komende jaar al zijn kennis en details over zijn klantenkring met ons delen. Uiteindelijk zullen wij alle wekzaamheden gaan verrichten voor de vaste klanten van Skyline Reclame. Natuurlijk zorgen wij er samen voor dat dit vlekkenloos verloopt, zo dat er voor de vaste klanten niks veranderd. 

thumbnail_20220815_114403

wat betekend dat voor de klanten?

Voor de klanten van All Round Reclame en Montage zou er niks veranderen. Maar wat betekend dat voor de klanten van Skyline Reclame? 

Het zou misschien even wennen zijn, want het logo op de factuur en op het briefpapier zou uiteindelijk veranderen. En voor het inmeten en overleg zou u misschien een ander gezicht zien. Gelukkig hoeft u zich niet druk te maken over het eindresultaat, want wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat alles naar wens is bij het afronden van een klus. 

wij houden u op op de hoogte !

Natuurlijk houden we u ruim van tevoren op de hoogte mochten er bijzondere aanpassingen voorkomen. Alle vaste klanten zullen hier ook persoonlijk een brief over ontvangen. 

toekomst plannen

Als bedrijf is ons doel altijd om zo optimaal mogelijk te werkt te gaan. We streven altijd naar een perfect eindresultaat. Dat betekend ook dat we van alle nieuwe technieken op de hoogte moeten blijven. Daar doen we daarom ook ons uiterste best voor! 

Onze werknemers hebben zojuist een veiligheidstoets gehaald bij Tata Steel zo dat ze de veiligheidscampagne mogen plaatsen op het terrein. Ook staan wij er altijd voor open om iets te leren. Dus heeft u een nieuw product hebben of een nieuwe techniek, laat het ons vooral weten! 

Mochten er nog vragen zijn kunt u ons makkelijk bereiken door het contactformulier in te vullen, ook zijn wij 5 dagen per week bereikbaar via 0641006276. 

wat maakt ons bijzonder

Tijd besparen

Heeft u veel haast? Stuur ons dan een bericht via het blauwe messenger icoontje rechts onder in het scherm. Krijg dezelfde dag nog een reactie.

24/7 Bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar via de mail. En natuurlijk doen wij ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Ons bereik

Wij nemen door heel Nederland klussen aan! Op het gebied van auto's plakken is ook veel mogelijk op locatie. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Fotografen

Als wij langskomen om bij u een geveltekst te monteren of een auto te plakken en wilt u graag professionele foto's gemaakt hebben van het proces? Bij ons is alles mogelijk. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

27 jaar ervaring

Bij elke klus brengen wij een boel ervaring, kennis en liefde voor het vak mee.

Nooit genoeg

Wij streven altijd naar het uiterste. Daarom proberen wij altijd mee te gaan met de nieuwe materialen en technieken van het vak.

Volg ons op